Вчора, 7 листопада, поліцейські Жмеринського районного відділу поліції встановили особу раніше судимого чоловіка, який шляхом зміни пароля в додатку банку, перерахував на власний рахунок грошові кошти мешканця району. Наразі поліція перевіряє зловмисника на причетність до інших майнових злочинів.

Про це повідомляють в поліції Вінниччини.

До поліції надійшло повідомлення про крадіжку від 73–річного мешканця м. Бар. Заявник розповів, що з його банківської карти зникли гроші в сумі 5650 гривень.

В ході проведення розшукових та слідчих дій працівники поліції встановили, що кілька днів тому пенсіонер на прохання свого знайомого дав йому телефон аби той подзвонив. Після розмови чоловік гаджет не повернув. З’ясувалось, що згодом він його продав. Покупець, який придбав телефон, виявив у ньому додаток одного з банків. Як тільки на банківську карту заявника надійшли кошти, змінив пароль у додатку та перерахував на власний рахунок.

Як розповів керівник Жмеринського районного відділу поліції Анатолій Присяжнюк, поліцейські встановили особу зловмисника та розшукали його за місцем проживання.

Ним виявився раніше судимий за майнові злочини 27-річний місцевий житель.

Кошти потерпілого підозрюваний витратив на власний розсуд.

За цим фактом поліція розпочала кримінальне провадження за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Такий злочин карається ув’язненням до 8 років.

Слідством вирішується питання щодо повідомлення зловмиснику про підозру.

Попередня публікаціяСьогодні у Вінниці відбудеться благодійний аукціон на якому розіграють прапор з автографом Залужного
Наступна публікаціяПопередження! На Писарівському родовищі мігматитів завтра відбудуться планові вибухи