Змагання проходили з 28 по 30 жовтня в місті Києві. У них взяли участь команди дорослих спортсменів, юніорів та юніорок з різних куточків України. Серед призерів змагань – слідча Відділення поліції № 2 Тульчинського районного відділу поліції Юлія Максименко, яка представляла поліцію Вінниччини у складі збірної обласної федерації рукопашного бою.

Учасники Чемпіонату змагались у своїх вікових і вагових категоріях та визначених регламентом змагань версіях. У боротьбі за перемогу представники усіх команд показали гарні результати та високу спортивну майстерність.

За результатами проведених боїв серед дорослих, у розділі «легкий контакт» (семі-контакт) поліцейська Юлія Максименко посіла перше місце.

У версії «дозований контакт» (фул контакт) Юлія виборола почесне друге місце.

23-річна лейтенант поліції – вольова дівчина з сильним характером, якій вдається бути успішною на роботі та у спорті. На службу в поліцію вона прийшла із чималими здобутками в змаганнях з рукопашного бою і бажанням реалізувати себе в професії правоохоронця.

Майстер спорту з рукопашного бою, член національної збірної України, яка здобула чимало перемог на обласних та всеукраїнських змаганнях, з легкістю пройшла відбір на навчання до правоохоронного вишу, по завершенню якого уже рік працює в слідчому підрозділі Вінниччини.

Попередня публікаціяУвага! Сьогодні будуть проведені планові вибухотехнічні роботи на Писарівському родовищі мігматитів
Наступна публікаціяВ середмісті Вінниці створюють стінопис до 300-ї річниці від дня народження Григорія Сковороди