Благодійний фонд «МХП – Громаді» здобув найвищий бал та 5 зірок у Національному рейтингу «Компас благодійності України» від Асоціації благодійників України.

Про це повідомили у пресслужбі Фонду, передає УНН.

Експертна рада рейтингу оцінювала прозорість роботи фондів, фінансову звітність, доступність інформації про керівництво чи наглядові ради, інформаційну звітність, ефективність освоєння залучених коштів.

За результатами аналізу, “МХП – Громаді” отримав найвищі 94 бали зі 100, які конвертувалися в 5 зірок.

«Від початку заснування фонду ми активно розвиваємо в громадах культуру самозарадності, вчимо бути проактивними в своїх запитах, навчаємо залучати кошти з різних джерел та звітуватися за них. Системна робота, звітність, прозорість діяльності, надійна співпраця з партнерами, відповідальність за кожен наш крок – те, що важливо для нас і те, що високо оцінив рейтинг «Компас благодійності України».

Ми горді отримати найвищу оцінку, яка свідчить про те, що ми рухаємося в правильному напрямку. У наших планах – подальша підтримка громад, які є основою економіки України, а також тих, хто сьогодні опинився у складних обставинах», – зазначила директор «МХП – Громаді» Тетяна Волочай.

Попередня публікаціяДе сьогодні у Вінниці виключатимуть воду та світло
Наступна публікаціяУ Вінниці відремонтують інклюзивний дитячий майданчик у Вишенському парку