З Днем захисників та захисниць України воїнів 59 окремої мотопіхотної бригади імені Якова Гандзюка привітали заступниця міністра оборони Ганна Маляр та командувач військ оперативного командування «Південь» генерал-майор Андрій Ковальчук.

Про це йдеться у дописі на сторінці бригади у Фейсбуці. Також у бригаді оприлюднили світлини з цієї події.

«Крім слів вітань, шани та щирої вдячності наші воїни отримали заслужені нагороди – ордени та медалі за бойові заслуги, за мужність і відвагу, за знищену і затрофеєну техніку ворога, за звільнення кількасот квадратних кілометрів Херсонщини.

Хоч наші бійці захищають Батьківщину не заради нагород, все ж ці відзнаки є неабиякою мотивацією та приводом для гордості як кожного військовослужбовця зокрема, так і бригади загалом», – йдеться у дописі.

Особливою приємністю до Дня захисників та захисниць України стали смаколики і пригощання, які воїнам-захисникам до свята направили небайдужі одесити. За доброю традицією власник ресторанної мережі Андрій Зарічанський із колективом привезли на фронт смачні й корисні страви, ароматні домашні солодощі, приготовлені з любов’ю для наших захисників.

 

Попередня публікаціяВінницькі діти разом з поліцейськими виготовили обереги для захисників
Наступна публікаціяНа Вінниччині рятувальники витягли жінку, яка застрягла в приямку водопровідної мережі