Сьогодні, 14 жовтня, начальник обласного главку поліції Іван Іщенко, голови Вінницької обласної військової адміністрації Сергій Борзов та Вінницької обласної Ради Вячеслав Соколовий відзначили поліцейських за сумлінне виконання службових обов’язків, захист територіальної цілісності держави та забезпечення безпеки та порядку.

«Вінницькі поліцейські зараз захищають суверенітет і непорушність кордонів держави, допомагають Збройним силам України відтісняти рашистів з нашої землі, проводять евакуацію людей, зачищають та розміновують звільнені території від присутності «руского міра», – сказав Іван Іщенко. – Але жодна війна не обходиться без втрат. Вона забрала тисячі життів, серед яких – 10 наших поліцейських. Вони виконували свій обов’язок і віддали життя за Україну».

Присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять полеглих Героїв та Героїнь.

За сумлінне виконання завдань у зоні проведення антитерористичної операції, операції об’єднаних сил та під час повномасштабного вторгнення росії на територію України поліцейських відзначено Подяками Національної поліції України, нагрудними знаками, цінними подарунками «Наручний годинник» та Почесними грамотами Вінницької обласної військової адміністрації та обласної Ради.

Серед нагороджених – КОРДівці, які 22 травня під час виконання своїх службових обов’язків отримали поранення внаслідок ракетного удару у Запорізькій області, учасники та учасниці бойових дій, криміналісти, кінологи, спецпризначенці, які виконували завдання на деокупованих територіях, поліцейські, завдяки яким були врятовані людські життя.

 

Попередня публікаціяУ Вінниці до Дня захисників та захисниць України військовий отримав сертифікат на купівлю автомобіля
Наступна публікаціяВінницька ТРО отримала Бойові прапори від Президента України