Оперативники Вінницького райуправління та обласного главку поліції спільно із працівниками управління боротьби з наркозлочинністю у Вінницькій області за силової підтримки працівників КОРДу затримали раніше судимого місцевого жителя, який займався продажем метадону та бупренорфіну. 62-річний зловмисник поміщений до ізолятора тимчасового тримання. Тепер йому загрожує до 10 років ув’язнення.

За словами начальника Вінницького районного управління поліції Віталія Курчика, в рамках проведення досудового розслідування, за оперативною інформацією розшуківців, зловмисника затримали.

Під час санкціонованого обшуку за місцем проживання раніше судимого 62-річного вінничанина слідчі вилучили канабіс, таблетки метадону та бупренорфіну, рослини коноплі та грошові кошти.

Вилучені речові докази направлено на експертизи, за результатами яких фігуранту буде надана остаточна правова кваліфікація.

Слідчими вирішується питання щодо повідомлення зловмиснику про підозру та обрання запобіжного заходу.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Санкція статті передбачає покарання до 10 років ув’язнення з конфіскацією майна.

 

Попередня публікаціяУ Вінниці відбудеться тренінг з тактичної медицини від фонду Притули
Наступна публікаціяНа Вінниччині колишні безхатченки роблять окопні свічки