Минулого тижня начальник Вінницької ОВА Сергій Борзов відвідав Вінницький технічний фаховий коледж та особисто представив педагогічному та студентському колективу нового директора закладу – Світлану Василюк.

Про це йдеться на сайті ОВА Вінниччини.

Наказ про призначення Світлани Василюк на посаду директора Вінницького технічного фахового коледжу зачитав директор департаменту гуманітарної політики ОВА Володимир Буняк.

Своєю чергою, новопризначена директорка Світлана Василюк запевнила, що наявність особистого досвіду роботи викладачем та управлінцем завжди допоможе їй досягти успіху в новій діяльності та продовжуватиме розвивати навчальний заклад.

«Не зважаючи на те, що останні двадцять років, я працювала у органах державної влади, за освітою я педагог, адже закінчила історичний факультет Вінницького педагогічного інституту. Потім протягом двадцяти п’яти років я працювала у Вінницькому будівельному технікумі викладачем, головою циклової комісії і пішла з посади заступника директора з виховної роботи».

За словами Світлани Василюк, одним із успішних методів роботи є злагоджена робота серйозної команди професіоналів:

«Я гадаю, що ми будемо продовжувати те, що Ви напрацювали до цього часу та досягати нових вершин».

Звертаючись до Начальника ОВА Сергія Борзова, Світлана Василюк подякувала за особисте представлення на новій посаді та привітання:

«Те, що саме в цей час Ви представляєте мене в цьому закладі – це великий кредит довіри, який я і наш колектив обов’язково виконаємо. Ми живемо і працюємо в нелегкі часи. Кожен робить свій вклад в Перемогу. Я вірю в Україну, вірю в свою нову команду, і все буде Україна!».

Попередня публікація«Ранок важкий. Маємо справу з терористами»: Президент України закликав залишатись в укриттях
Наступна публікаціяУ Вінницькому ляльковому театрі розпочався новий сезон. Розклад вистав