У суботу, 1 жовтня, у Вінниці вшосте відбудеться благодійний спортивний захід. П’ятирічний шаховий вундеркінд Артем Кучер, абсолютний переможець нещодавнього меморіалу Олексія Бутовського, гратиме проти всіх охочих вінничан просто неба. Також в благодійному заході візьме участь віце-чемпіон України зі швидких шахів серед юнаків до восьми років Юрій Перепелиця.

Про це повідомляє ТГ-канал Спортивна арена Вінниччини.

Змагання цього разу пройде на площі К. Могилка (біля «літака»). Почнуться шахові баталії о 13.00, орієнтовно завершаться о 16.00. На них запрошуються усі охочі вінничани (діти й дорослі!) в якості суперників шахових вундеркіндів, вболівальників, а також представники ЗМІ.

Шахові спаринги матимуть благодійний характер. Всі зібрані кошти будуть перераховані на потреби ЗСУ.  Пожертви —  добровільні. Минулого разу їх вносили як гравці, так і глядачі. Натомість дітей, які зможуть їх перемогти, отримають сувенір на згадку від шахового клубу «Романтик», що є філією МДЮСШ № 6.

За п’ять раундів благодійних заходів юні гравці зібрали понад 10 тисяч гривень. За зібрані кошти придбано необхідні речі для військових. Волонтери із всеукраїнської благодійної організації СУВІАТО, яка нині базується у Вінниці, передадуть їх на фронт.

Попередня публікаціяУ Вінниці підготували 12 екскурсій і турів на жовтень
Наступна публікаціяНа Вінниччині 328 нових випадків захворювання на COVID-19