В Ладижинській громаді готується до відкриття басейн ТРК «Європейський». Завдяки співпраці влади міста та бізнесу жителі громади матимуть відремонтований басейн з новим обладнанням.

Про це повідомляють в Ладижинській громаді.

За домовленістю виконувача обов’язки міського голови Ладижина Олександра Коломійця з власником ТРК «Європейський» басейн уже готують до приймання відвідувачів.

 «Ми всі розуміємо, що час зараз нелегкий, воєнний, а це додаткове навантаження на бізнес, якому і так дуже складно. Результатом перемовин став початок пусконалагоджувальних робіт у басейні, адже всі усвідомлюють користь цієї справи для людей.

Не залишилися осторонь наші друзі – благодійний фонд «МХП-Громаді», які долучаються фінансово», – йдеться у повідомленні.

Наразі, йде монтаж нового сантехнічного та санітарно-гігієнічного обладнання. Проводяться роботи із заміни вентиляційних двигунів.

Фахівці санстанції після відповідних досліджень мають дати висновок, що вода та власне басейн відповідають всім вимогам та нормам.

Для учнів шкіл у басейні проводитимуть уроки плавання.

Зазначена подія отримала багато схвальних відгуків в соціальних мережах. Більшість місцевих мешканцв громади пишуть, що після відставки багаторічного мера Ладижина і оновлення влади, місто отримало “друге дихання”.

Попередня публікаціяНа Вінниччині через кордон намагались організувати трафік психотропів
Наступна публікаціяНа Вінниччині 549 нових випадків захворювання на COVID-19 за минулу добу