Серед розкритих злочинів – крадіжки мобільних телефонів та смартгодинника. Поліцейські встановили осіб, причетних до правопорушень. За усіма фактами розпочаті кримінальні провадження.

До Відділу поліції № 1 Вінницького районного управління поліції повідомлення про крадіжку телефону надійшло від вінничанки. Жінка на вулиці під час розмови зі знайомим залишила телефон на парапеті. Через деякий час помітила, що телефон зник.

Слідчо-оперативна група поліції, що прибула за викликом, задокументувала правопорушення та завдяки відеозаписам камер спостереження встановили особу зловмисника. Ним виявився 36–річний місцевий житель.

Повідомлення про крадіжку чоловічого смартгодинника надійшло до Відділу поліції № 2 Вінницького районного управління поліції 11 вересня від керівника одного із поштових відділень міста. Заявник виявив відсутність гаджета, який вони мали надіслати отримувачу.

В ході розшукових заходів поліцейські встановили особу причетну до вчинення злочину. Ним виявився 53-річний місцевий житель, який підійшов до стійки аби відправити власну посилку. Побачивши незапакований смартгодинник на стійці забрав його собі.

До Хмільницького районного відділу поліції повідомлення про крадіжку телефону надійшло від місцевої жительки 6 вересня. Син заявниці під час прогулянки забув телефон біля місцевого кафе, а коли повернувся мобільного не було.
Завдяки оперативним заходам поліцейські встановили особу причетну до злочину. Нею виявилася 54–річна місцева жителька.

Викрадене вилучено, призначено експертизи. Слідством вирішується питання щодо повідомлення зловмисникам про підозру у вчиненні злочину.

За цими фактами розпочаті кримінальні провадження за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Такий злочин карається ув’язненням до 8 років.

Попередня публікаціяДе у Вінниці сьогодні не буде світла
Наступна публікаціяУ Вінниці дітей з родин ВПО запрошують на майстер-клас з виготовлення хачапурі