У Вінниці 17 вересня відбудуться дві паралельні урбан-екскурсії, присвячені Дням європейської спадщини. На них можна відкрити для себе нерозвідану територію у вже звичних районах міста та побачити, що знаходиться у “тих хащах, куди ніколи ніхто не заходить”.

Урбан-екскурсії відбудуться по територіях малих річок Вінниці. Вони стартують одночасно о 10:00 годині. Одна – від озера Миру, що по Хмельницькому шосе (можна орієнтуватись на церкву поблизу, яка по адресі вул. Максимовича 3-А), а інша – з пляжу “Спартак”, що по вулиці Князів Коріатовичів. Обирайте, звідки вам зручніше.

Ви відкриєте для себе таке явище, як малі річки, дізнаєтесь про їхнє значення та вплив на середовища міста, а також про потенціал цих територій і їхню цінність як ресурсу. Зрештою обидві екскурсії зійдуться в одній точці, на якій відбудеться воркшоп, де учасники зможуть поділитись враженнями та думками.

Орієнтовна/очікувана тривалість заходів – 3 години. Детальніше з маршрутом можна ознайомитися за цим посиланням: https://cutt.ly/UCbVlQ5 А зареєструватися на подію – за цим: https://cutt.ly/oCnBTml

Організатори: проєкт “Малі річки Вінниці”, Інституту розвитку міст, Природничо-географічний факультет ВДПУ ім.Коцюбинського, департамент маркетингу міста та туризму.

Попередня публікаціяНа Вінниччині на COVID-19 хворіють 2 603 пацієнти
Наступна публікаціяУ Вінниці відбудеться низка культурно-просвітницьких заходів «Календарна обрядовість. Осінь»