Жмеринчани на потреби Збройних Сил України зібрали близько 30 тисяч гривень, а також з волонтерами-капеланами Олександром Бардецьким та Олексієм Новіцьким зачитали спільну молитву та підписали синьо-жовтий стяг з побажаннями для захисників України.

Про це повідомляє сайт Жмеринка.City.

Скрині з під мін 82 калібру, які перетворилися на справжні витвори мистецтва, брелоки з гільз та патронів, металеву картину з пам’ятним знаком малого Герба України продали 7 вересня на благодійному аукціоні «Молодь проти війни».

Цього дня на аукціон представили 19 лотів задекорованих викладачами та вихованцями Центру позашкільної роботи, два з яких за 5 тисяч гривень напередодні придбали жителі Дніпра та Львову.

На початку аукціону волонтери Олександр Бардецький та Олексій Новіцький від українських захисників, які служать у 110-й окремій механізованій бригаді 3 батальйону, передали український Прапор підприємцю та меценату Віктору Шепетюку.

Стартував аукціон з продажу брелоків з оригінальних патронів, виготовлених особисто бійцями ЗСУ, а оздобленими вихованцями Центру Позашкільної роботи. Надалі на продаж виставили відкривачки, які виготовлені з великокаліберного патрона, а також набори гільз різного калібру.

Найзапекліші торги провели за металеву картину з зображенням мапи України та з оригінальним пам’ятним знаком малого Герба України.

До аукціону долучилися як дорослі, так і діти.

Над проєктом працювали педагоги ЦПР Оксана Паславська, Катерина Мельник, Світлана Павлик, Інна Подзігун, Анна Шеремета, Ірина Струкевич та Ірина Вершиніна.

Ціна стартувала від півтори тисячі гривень, а переможець сім’я Гніци придбала витвір мистецтва за 8 тисяч гривень.

4 щасливчики придбали у свої особисті колекції оригінальні скрині з під мін 82 калібру, які перетворилися на справжні витвори мистецтва завдяки старанням талановитих викладачів та вихованців Центру позашкільної роботи. Жодна з них не схожа на іншу, а презентували їх для присутніх митці, які їх оздобили.

«Ви всі переможці сьогоднішніх торгів, адже вам небайдужа доля бійців, які захищають наше мирне небо та спокійне життя. Ми дякуємо вам за вашу активність та повагу до українських захисників, а також обіцяємо незабаром придбати для жмеринчан, які воюють з російськими окупантами, речі, які стануть в пригоді на фронті», – мовили капелани-волонтери та зачитали спільну молитву за захист кожного бійця, який наразі боронить рідну землю від російських окупантів.

Цього дня Олександр Бардецький та Олексій Новіцький вручили пам’ятні подарунки для найактивніших покупців, а також запросили всіх присутніх написати побажання на українському прапорі для жмеринчан, які захищають країну на фронті.

Завершили аукціон спільними фото на згадку та підрахунком зібраних коштів.

Спільними зусиллями жмеринчани зібрали для захисників близько 30 тисяч гривень.

Фото Жмеринка.City

Попередня публікаціяУ Вінниці відбудеться турнір з пляжного волейболу серед сімейних пар
Наступна публікаціяНа Вінниччині 371 новий випадок COVID–19 за минулу добу