На фронті загинув 28-річний командир батальйону з Вінниччини, майор Олександр Глушко.

Про це з посиланням на Іванівська сільську територіальну громаду повідомляє Віта ТБ.

«Знов Іванівську громаду сколихнула трагічна звістка. Знов село Іванів. На Миколаївщині смертю Героя у боях за Україну загинув мешканець Іванова, командир одного з механізованих батальйонів 24-ї ОМБр, майор Глушко Олександр Васильович», – читаємо у повідомленні.

Герой народився 31 травня 1994 року. Закінчив школу в селі Іванів. З дитинства мріяв про кар’єру військового і після закінчення школи вступив до військового вишу. У 2015 році став одним із тих молодих офіцерів, який через війну достроково випустився з Академії сухопутних військ та одразу потрапив на фронт.

«Моєю першою точкою було Кримське на Луганщині. Я прийшов молодим лейтенантом, ще нічого не вмів, не бачив. Було страшнувато, але з часом звик. Потім вже були 29-й блокпост, Попасна, Торецьк… Потім Донецька область», – згадував свого часу Олександр.

Попри стан здоров’я, він продовжував боронити нашу Державу на південному напрямку. З сім’ї Глушко виганяють рашистів з української землі ще і його батько – Василь Петрович та чоловік рідної сестри – Олег.

В Олександра залишились батьки, сестра, п’ятирічна донька.

Попередня публікаціяНа Вінниччині екоінспектори знайшли вісім стихійних сміттєзвалищ
Наступна публікаціяНа Вінниччині затримали 43-річного чоловіка за розповсюдження наркотиків