На Вінниччині в Липовецькій громаді місцеві виробники сільськогосподарської продукції облаштували шкільні укриття.

Про це повідомив на своїй сторінці у Фейсбук ПрАТ “Зернопродукт МХП”.

Щоб убезпечити освітній процес для школярів та вчителів за всіма нормами та правилами МОН та ДСНС на підприємстві вирішили допомогти в облаштування укриттів.

«Цьогоріч навчання та виховання у шкільних та позашкільних закладах значно відрізнятиметься від попередніх років. Клята війна вносить свої корективи скрізь.

Тепер заняття не проводитимуть у тих школах, де не буде облаштоване бомбосховище.

Освітній процес має бути безпечним для школярів та вчителів. У разі сигналу повітряної тривоги, їм всім варто спуститися в укриття, які повинні відповідати всім нормам та правилам.

Ми вирішили допомогти освітянським закладам. На території присутність виробничого підрозділу Липовець, за нашого сприяння було облаштовано кілька таких укриттів.

Розуміємо, що в умовах воєнного стану – це вкрай важливо, бо ж людське життя – найцінніше. Діти мають відчувати себе в безпеці. Навчальний процес повинен відповідати рекомендаціям МОН та ДСНС.

Хочеться вірити, що війна скоро закінчиться і ми житимемо у вільній, сильній та щасливій державі. А поки, разом пришвидшуємо перемогу», – йдеться в публікації.

Попередня публікаціяДе у Вінниці сьогодні виключатимуть світло. Перелік вулиць
Наступна публікаціяУ Вінниці за спалювання сухих рослин та сміття штрафуватимуть на суму від 340 до 1 360 гривень