В День Незалежності Ободівська громада та Гуманітарний штаб передали позашляховика військовим 58-й окремій мотопіхотній бригаді імені гетьмана Івана Виговського, де служив їх загиблий земляк, легендарний воїн, ободівчанин Володимир Гунько, якого побратими називали Кузьмою.

«В пам’ять про героя його земляки почали збір коштів для придбання автівки у бригаду, де служив Володимир. Але наш Гуманітарний штаб та Микола Кучер відгукнулися на заклик та безкоштовно передали позашляховик, який земляки Володимира підготували та наповнили начинням, що замовляли військові», – розповідає Лариса Білозір.

Одразу після молебня за Україну на День Незалежності автівка поїхала на фронт і носитиме ім‘я «Кузьма» на честь загиблого героя.

«Володимир захищав Україну із 2014 року, пройшов Іловайськ, Широкине, інші гарячі точки, сто днів провів у полоні. Після повномасштабного вторгнення росії він знову пішов захищати Україну, загинув Володимир 30 липня цього року у Бахмуті на Донеччині», – розповідає народний депутат Микола Кучер.

За його словами, ще один автомобіль для ободівчанина Володимира Юрченко, який було придбано за кошти жителів Ободівської громади та ГО “Розвиток сільських територій” теж відправиться на фронт. А кошти зібрані ободівчанами витратили на медикаменти, турнікети, каву, цукор, енергетичні батончики, чоловічий одяг, сигарети. Місцеві майстри повністю підготували автомобіль для бойових завдань, відремонтували та затюнигували.

«Щирий уклін усім Ободівчанам, справжнім українцям! Це вже 25 транспортний засіб переданий нами для ЗСУ! Завтра знову передаємо разом з Зернопродукт Мхп та Микола Кучер для зв’язківців Вінниччини автобус», – каже парламентарка від Вінниччини Лариса Білозір.

Попередня публікаціяЖурналісти виміряли радіаційний фон в центрі Вінниці
Наступна публікаціяУ Вінниці відбудеться показ концерту в укритті з донатами на ЗСУ