Велич та могутність України завжди ретельно плекали та пропагували українські жінки. Національне вбрання, кухня, пісні, література, танці, обряди, мова – це те що робить нас особливими, унікальними та неповторними. 

Наші українські традиції то генетичний код нації, який з покоління в покоління передається українською жінкою. 

Українська жінка – сильна, смілива, незалежна, вільна і красива, як Україна. Весь світ побачив велич та красу наших жінок.

З початком повномасштабної російської агресії є жінки, які пішли на війну щоб захищати країну. Є жінки, які стали волонтерами та допомагають армії. Є ті, хто рятуючи своїх дітей, змушений був виїхати за кордон. 

Наші жінки вражають своєю стійкістю, працьовитістю і красою. Українська жінка, як би важко їй не було, борщ приготує, вареників наліпить, паляницю спече, дітей нагодує і гостей пригостить. Вона напрацюється, заплаче, але посміхнеться і промовить: «Доброго вечора, я з України». 

Наші жінки показують світу велич українського народу.

Україна зараз відома на увесь світ своєю сміливістю. Сьогодні саме той час, коли ми маємо гордо та впевнено знайомити з українською культурою увесь світ.

Національний проект «Вільна» демонструє традиції та спадщину великого українського народу.

Ми, українці, найсильніша нація світу. Наше ДНК закладено у вишиванці. Наш голос звучить в пісні. Наша сила в єдності!

Пресслужба Ірини Борзової, народного депутата України, голови Вінницької обласної організації політичної партії «Слуга Народу»

Попередня публікаціяНа Вінниччині створили «гарячу лінію» МСЕК
Наступна публікаціяШколу в Сутисках на закриють її реорганізують