Вранці 3 серпня, 35-річний чоловік повідомив про зникнення його співмешканки. Однак, на момент повідомлення тіло жінки вже було закопане у купі гною на території їх домогосподарства. Поліцейські затримали чоловіка за підозрою у вбивстві багатодітної матері.

Про це повідомили в ГУ НП у Вінницькій області.

«До поліції надійшло повідомлення від мешканця Вінницького району про зникнення його співмешканки. На місце події прибула слідчо-оперативна група.
Поліцейські провели ряд оперативних заходів для розшуку зниклої. Правоохоронці встановили, що упродовж останніх днів жінка не залишала територію села. Отримана інформація суперечила попереднім поясненням чоловіка зниклої. Під час повторного опитування щодо обставин події зловмисник почав плутатись у показах. Згодом підозрюваний зізнався у скоєнні злочину та показав, де заховав тіло убитої», – про це повідомили у поліції.

За попередньою інформацією слідства, в ніч з 31 липня на 1 серпня зловмисник, його 27-річна співмешканка разом із трьома дітьми: 9-місячним немовлям та 4 і 6 років повертались додому від знайомих. Між парою виникла суперечка, під час якої він завдав удари кулаками жінці в голову. Побачивши, що співмешканка зомліла та не подавала ознак життя, чоловік заніс дітей додому, а сам повернувся на місце події та заховав її тіло у скирті соломи. Згодом, аби приховати злочин, чоловік за допомогою будівельної тачки перевіз тіло жінки на територію їхнього домоволодіння, де закопав у купі гною. Після цього зловмисник намагався змити сліди крові з вказаної тачки.

«Щоб відвести від себе підозру, чоловік вигадав легенду про те, що напередодні його жінка поїхала до міста та не повернулась. Тіло загиблої направлено на експертизу, за результатами якої буде встановлена причина її смерті. Зловмисника затримано у процесуальному порядку та поміщено до ізолятора тимчасового тримання. Слідством вирішується питання щодо повідомлення чоловікові про підозру у скоєнні злочину та обрання йому запобіжного заходу.
Поліцією розпочато досудове розслідування за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство).
Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до 15 років», – йдеться у повідомленні.

Попередня публікаціяУ Вінниці відбудеться екскурсія на автобусі кабріолеті в джазовому супроводженні. Відео
Наступна публікаціяВолонтери очистили три пам’ятники у Вінниці