Другий день останнього літнього місяця буде у Вінниці зовсім не спекотним. На вінничан чекає хмарність, повітря прогріється до +22. Можливо, пройде невеликий дощ.

Гарна погода сприяє доброму настрою. Саме такі обставини чекають на вінничан на початку серпня. Не буде ні спеки, ні значного похолодання.

Погода у Вінниці на 2 серпня

Останній літній місяць у Вінниці почнеться з невеликих дощів, які синоптики прогнозують на перші три дні місяці. У вівторок другого серпня тут буде дуже помірна температура – від +150 вночі до +220 вдень. Майже весь день буде хмарно, можливо, піде невеликий дощ, але він йтиме недовго та не викличе ніяких неприємностей.

Вологість повітря через дощі може коливатися від 57% до 95%. Пориви вітру часом сягатимуть 8 м/с. Дорога в цілому буде сухою, але водіям не завадить залишатися пильними. Пішоходам можна порадити взяти з собою парасольку, щоб літній дощик не зіпсував їм настрою.

Погода в інших містах

У обласних центах України буде дещо тепліше та навіть трохи спекотно:

  • у Києві, за синоптиками Мета, погода завтра очікується тепла: повітря прогріється до +170…+240;
  • у Харкові буде +200…+310;
  • в Одесі температура сягатиме до +200…+290;
  • у Дніпрі буде найспекотніше +200…+320.

У Києві та Дніпрі 2 серпня можна очікувати на грозу та дощі. Невеликі опади можливі також у Харкові. А от одеситам трохи пощастило з сонечком. На них чекає ясний день, хоч можлива невеличка хмарність. Вологість коливатиметься у межах 32%-93%.

Попередня публікаціяВінницький психоневрологічний диспансер ім. Ющенка рашисти назвали військовим об’єктом. Відео
Наступна публікаціяВінничани можуть відправляти довідки через Дію