У Вінниці 2 серпня відбудуться громадські слухання з обговорення містобудівної документації – «Детального плану території обмеженої вулицями Чорновола, Київська, площею Героїв Чорнобиля, річкою Південний Буг».

Про це повідомляє Віта ТБ.

Про це 27 липня поінформували в Департаменті правової політики та якості Вінницької міськради.

У вівторок 2 серпня, о 17:30, за адресою: Вінниця, вул.600-річчя, 21 (підземні приміщення – спортивна зала) відбудуться громадські слухання з обговорення містобудівної документації – «Детального плану території обмеженої вулицями Чорновола, Київська, площею Героїв Чорнобиля, річкою Південний Буг», – йдеться у повідомленні.

Організатор громадського обговорення – департамент правової політики та якості Вінницької міськради, тел. 59-51-55

Замовник виготовлення документації – департамент архітектури та містобудування Вінницької міськради

Розробник – «Вінницький муніципальний центр містобудування та архітектури»

Відповідальні особи щодо розгляду пропозицій – працівники відділу просторового розвитку департаменту архітектури та містобудування, тел. 67-22-76.

Тимчасово, на період дії та в межах території карантину, встановленого Кабміном України, з метою запобігання поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19), до повного його скасування, громадські слухання у Вінницькій міській територіальній громаді проводитимуться за умови дотримання усіх карантинних обмежень, – додають організатори.

 

Попередня публікаціяУ Вінниці відбудеться перший концерт у новій локації просто неба «Театральний дворик»
Наступна публікаціяКалинівський полк Нацгвардії нагородили відзнакою «За мужність та відвагу»