Що думають вінничани з приводу премій та надбавок комунальних начальників області під час війни. ВІДЕООПИТУВАННЯ

В червні голова Облради Вінниччині В’ячеслав Соколовий видав розпорядження, в якому йдеться про те що керівники комунальних підприємств зможуть встановлювати собі надбавки та премії.

Чи на часі таке розпорядження? Адже не слід забувати, що працівники тих самих комунальних підприємств, через війну вимушені працювати на 50/75 відсотків ставки.

Що думають з цього приводу вінничани дізнавались журналісти Vinnytsia Press Point.

«За рахунок обласного бюджету, я рахую, так повинні погоджувати. Бо обласний бюджет має бути погоджений», – каже перший опитуваний чоловік.

Втім вже другий опитуваний висловив зовсім протилежну думку:

«Я ставлюсь позитивно. Бо знаю, що керівники комунальних закладів можуть виписати надбавки і премії всім окрім себе. А за себе треба ходити в департамент з протягнутою рукою і казати, будь ласка, я такий хороший, я так працював… Єдине, що це мають бути якісь обмеження, якісь норми, не писати собі премію на п’ять посадових окладів кожного місяця».

Були думки і проти:

«На сьогодні взагалі дивно розмовляти про якісь премії, надбавки, про якісь там доплюсовування. Люди свої кошти відають на потреби ЗСУ. Я взагалі не розумію, звідки така вийшла історія, чому люди зараз підіймають це. В мене не вкладається в голові, як таке може бути. Я проти. Проти, як є вільні кошти всі треба відправляти тим хто нуждається», – каже опитувана жінка, та додає що й зарплати в кого високі, треба передивитися.  

Були опитувані які позитивно сприйняли, вище згадане, розпорядження, були рішуче проти такого. А були люди, які чесно казали, що не розуміються в цьому, отже і не будуть його коментувати. Загалом, цікаво те, що вінничани дійсно уважно ставляться до подібних питань, намагаються розібратись і вдумливо висловити свою позицію.

Більше дивіться у відео.

 

Попередня публікаціяЗ урочистого молебню у Спасо-Преображенському кафедральному соборі на Вінниччині розпочалось святкування Дня Хрещення Русі-України та Дня Української Державності
Наступна публікаціяУ Вінниці відбувся випуск 45 юнаків та дівчат «Кадетського корпусу поліції»