Найближчі для кожного з нас люди – це батьки, і саме їм ми намагаємось надавати найкращі знаки уваги та дарувати чудові подарунки. І якщо у вашого тата незабаром день народження, то вам точно варто подумати над тим, що саме йому подарувати і як оригінально його привітати. Ну а для того, щоб у вас було якомога більше відмінних ідей для презентів, ми і зібрали вам кілька хороших варіантів.

Набір для шашликів

Такий презент відмінно підходить для теплої пори року, коли особливо хочеться зустрітися зі своїми друзями і близькими, та посидіти з ними на природі, готуючи шашлики. У такий набір зазвичай входить спеціальний складний мангал, шампура, ніж для оброблення м’яса, різні лопатки і виделки, топірець або пилка для дров і так далі. Крім того, якщо ваш батько любить сам маринувати м’ясо, ви можете вручити йому і набір спеціальних спецій для шашлику, такий презент він точно повинен оцінити!

Камені для віскі

Якщо ваш батько любить проводити вечори за келихом якогось благородного напою, він точно оцінить подібний презент. Таке каміння на відміну від льоду не просто охолоджує напій, але й не змінює його смаку та властивостей, що дійсно важливо для справжніх цінителів віскі. Можете не сумніватися, подібний знак уваги ваш тато точно оцінить і буде із задоволенням користуватись вашим подарунком.

Сертифікат

Йдеться про сертифікати, завдяки яким ваш тато зможе вирушити на якусь цікаву локацію та отримати там нові враження. Для цього вам потрібно вибрати сертифікат на https://www.bodo.ua/podarki/pape/den-rozhdeniya/, а ваш батько вже визначиться з датою відвідування того чи іншого місця. Це може бути джаз-вечір, тренування зі стрільби з пістолета, екскурсія на броварню, сімейна рибалка, спортивний масаж, абонемент у басейн, вечеря в грузинському ресторані, прогулянка на квадроциклах, майстер-клас спортивної яхти, вечеря з безлімітним м’ясом, гольф-симулятор , екскурсія на екоферму та багато іншого.

Аксесуари та техніка для авто

Якщо у вашого батька є його улюблена “ластівка” і він багато часу їй приділяє, то чому б не підтримати його інтерес і не вручити йому щось для його автомобіля? Ви можете розглянути як подарунок різні аксесуари, наприклад тримач для смартфона, прикурювач із зарядним пристроєм, масажні накидки на сидіння або фірмові килимки. Або ж ви можете придбати для його машини якийсь гаджет, наприклад реєстратор, навігатор, пилосос, кавоварку, холодильник та багато іншого.

Мультитул

У багатьох чоловіків є свій набір інструментів, завдяки яким вони можуть чинити будь-які проблеми у себе вдома. Але для того, щоб ваш батько міг усунути будь-яку поломку будь-де і будь-коли, варто подарувати йому мультитул. Такий невеликий інструмент зазвичай складається з ножа, напилка, ножиць, відкривалки, викрутки, пасатижі, штопора та багато іншого. Такі універсальні інструменти бувають різними і ви можете вибрати той, який вам здасться найнеобхіднішим саме вашому батькові.

Звичайно ж, найкращим подарунком для вашого тата стане ваша особиста присутність на його святі, ну а ваш презент – це буде чудовий додаток до вашого приїзду!

*Партнерський матеріал

Попередня публікаціяНа Вінниччині затримали чоловіка, який шпигував для днр. Відео
Наступна публікаціяВінничанин в складі збірної команди України з хокею на траві став срібним призером Чемпіонату Європи