Вчора, 6 липня, на водоймах Вінниччини загинули дві людини. Так, в селі Титусівка Козятинської територіальної громади в одній з водойм потонула маленька дівчинка віком два з половиною роки.

Як йдеться на Facebook-сторінці ГУ ДСНС у Вінницькій області, про трагедію, якою обернувся недогляд дорослих за дитиною, оперативно-координаційний центр Головного управління ДСНС на Вінниччині повідомили сьогодні, 6 липня о 18:25. Врятувати дитину не вдалося. Прибувши на виклик, лікарі екстреної медичної допомоги лише констатували смерть дівчинки.

Інша трагедія сталась в селі Степашки Гайсинського району. Там у воді втопився 69-річний чоловік. Як повідомляють рятувальники, згодом з’ясувалося, що чоловік пірнув у воду в нетверезому стані.

«Рятувальники Вінниччини вкотре наголошують та застерігають батьків, аби вони слідкували за дітьми! Також застерігають і дорослих, не нехтувати правилами безпеки під час відпочинку поблизу та на водоймах. Цінуйте життя, дотримуйтеся правил безпеки життєдіяльності! Якщо ж ви побачили, що людина йде під воду негайно, викликайте бійців ДСНС», – йдеться в повідомленні. 

Попередня публікаціяАгропромислова компанія МХП інвестує в розвиток середнього класу і регіональної економіки
Наступна публікаціяУ Вінниці дітей запрошують на безкоштовне навчання в шахову школу