Протягом липня у Вінниці відбудеться багато активностей для дітей, які вимушено переїхали до Вінниці.

Департамент маркетингу міста та туризму Вінницької міської ради підготував цілу програму, де малеча зможе поплавати на SUP-дошках і байдарках, відвідати мотузковий парк і навіть вилізти зі спорядженням на скелю Каспіча. Також у липні продовжать серію кулінарних майстер-класів, що вже мають велику популярність серед діток.

Активності проходитимуть щотижня, а участь в них буде безкоштовною.

Щосереди – (6, 13, 20 і 27 липня) можна буде покататися на SUP-дошках і байдарках.

Академія Активного Відпочинку та «River Club Vin» організовують таку можливість для внутрішньо переміщених осіб, щоб покращити їхнє фізичне та моральне здоров’я. Таким чином діти зможуть одночасно відпочити і активно провести час, милуючись Вінницею з води.

Реєстрація на перші активності (для дітей віком 6-14 років) за посиланнями:

6 липня о 13:30 год https://forms.gle/2ec6bYAf2QP9AEDt6

6 липня о 15:30 год https://forms.gle/N8xeCLGFyqLt9Xqg9

Четвергами – (7, 14, 21 і 28 червня) будуть відбуватися майстер-класи зі скелелазіння. Це один з тих видів спорту і активного відпочинку, в процесі якого залучені всі групи м’язів. До того ж він сприяє формуванню не тільки витривалості, а й впевненості в собі і власних силах.

Зареєструватися на перший майстер-клас (7 липня о 10:00 год) можна за посиланням: https://forms.gle/UXuMDPXnLqBzpujA9 З собою потрібно мати змінне спортивне взуття і 50 грн для оренди спорядження.

Активний відпочинок чекає на малечу і щоп’ятниці (8, 15, 22 і 29 липня). Проїхатися на велосипеді між деревами, покататися влітку на санчатах, пролетіти на канатах на висоті 10 метрів, подолати десятки цікавих і оригінальних перешкод – усе це можна буде в мотузковому парку від ТОВ «АКТИВНА КРАЇНА», який розташований у Вишенському парку.

Кожен з учасників зможе пройти дві траси і випробувати сили на різних рівнях складності.

Реєстрація на першу активність (8 липня о 15:00 год) за посиланням: https://forms.gle/ZYJU5itDwbD7twvU8 Обмежень за віком немає.

А щосуботи (9, 16, 23 і 30 липня) Олена Павлова та ресторан «NUMO» проводитимуть уроки кулінарної майстерності.

Зареєструватися на перший такий майстер-клас (9 липня о 12:00 год) можна за посиланням: https://forms.gle/mZSMiQDMU3LKXmjX9. Для дітей віком 6-14 років.

Кількість місць на активності обмежена (від 6 учасників на скелелазінні до 15 – на кулінарних майстер-класах), тож стежте впродовж липня за анонсами на сторінці Департаменту маркетингу міста та туризму у Facebook (https://www.facebook.com/vinnmarketingtourism/?ref=pages_you_manage), щоб встигнути зареєструватися.

Попередня публікаціяНа Вінниччині виявили організовану злочинну групу «чорних» лісорубів, в якій був посадовець лісового господарства
Наступна публікаціяУ Вінниці сьогодні буде спекотно +31°