У Вінниці в підлітковому клубі VinSmart функціонує низка безкоштовних гуртків для наймолодших вінничан. Про це повідомляє Вінницька міська рада.

«Особливу увагу приділяємо найменшим вихованцям. На заняттях займаються діти від 4 років. Відвідування гуртків – безкоштовне. Кожне заняття проходить у цікавій, мотивуючій, приємній атмосфері де навчатись легко і весело. Сучасні зошити та методики допомагають закріпити знання та пізнати світ глибше», – розповіла начальниця Відділ молодіжної політики ВМР Юлія Мончак.

У гуртку «Ранній розвиток» дітки розвивають увагу, уяву, пам’ять, логічне і просторове мислення. Водночас гурток «Дошколярик» сприяє підготовці до школи. Англійська мова для дошкільнят відбувається в ігровій формі з використанням дидактичних матеріалів та мультимедійних засобів.

Особлива увага приділяється спілкуванню англійською. Лего-конструювання – це вид творчо-продуктивної діяльності, завдяки їй діти швидше розвивають просторову уяву, моторику рук, що позитивно впливає на усі психоемоційні процеси в організмі юних конструкторів.

Кількість місць для участі у гуртках обмежена, дітки-переселенці також відвідують заняття. Для відвідування Центрів уже в новому навчальному році необхідно написати заяву з 1 по 15 вересня. Деталі за телефоном: 50-82-13 або на сторінці у фейсбук https://www.facebook.com/groups/181315132346135

Попередня публікаціяУ Вінниці провели експертну панель з розробки культурної стратегії територіальної громади
Наступна публікаціяНа Вінниччині пітбуль пошматував двох дітей