Вчора, 13 червня, біля Вінниці відкрили перший в Україні оздоровчий центр “Я – Маріуполь. Родина”. Зранку у комплекс заїхали 35 сімей з дітьми. Загалом за вісім змін тут зможуть оздоровитися майже тисяча маріупольців. Оздоровчий центр є спільним проєктом муніципалітетів Маріуполя і Вінниці за сприяння Нацполіції.

“Ще коли ми обговорювали з Вадимом Бойченком створення у Вінниці центру підтримки маріупольців, запропонував організувати й психологічну реабілітацію саме для дітей. І ми це зробили”, – говорить Вінницький міський голова Сергій Моргунов.

Очільник міста зазначив, що Національна поліція надала у користування свій заклад посеред хвойного лісу. Вінницька міська рада допомогла з підготовкою комплексу до роботи, організацією харчування, а вінницька молодь – з прибиранням території. Також для маленьких гостей запланували різні екскурсії, майстер-класи та активності. Колеги з Маріупольської міської ради оновили наповнення будиночків, встановили на території спортивний та дитячі майданчики.

Попередня публікаціяВінничанки які відносяться до вразливих груп населення отримають набори гігієни від UNFPA Ukraine
Наступна публікаціяЗахищаючи Україну загинув лейтенант з Вінниччини