Традиційно на початку червня в бібліотеках Вінниці оголосили конкурс на здобуття престижного титулу «Кращий читач літа». Він триватиме протягом усіх канікул. До участі запрошуються діти від 6 до 15 років. Мета конкурсу – пожвавити читацьку активність та прищепити любов до книги.

«Лідер читання визначається не лише за кількістю відвідувань бібліотеки, а й за якістю засвоєння прочитаного. Тому потрібно бути готовими, що вибірково наш фахівець може поцікавитись сюжетом твору чи його головними героями», – зауважила в.о. директора ЗК «Вінницька централізована бібліотечна система» Тетяна Верещак.

Вона також додала, що по одному кращому читачу обиратимуть у всіх 24 бібліотеках-філіях. Конкурс триватиме до 31 серпня. Після підбиття підсумків переможці отримають призи.

«На книголюбів чекають набори для творчості, канцелярія та інші цікаві та корисні подарунки, які стануть у пригоді під час нового навчального року», – каже Тетяна Верещак.

На початку канікул у бібліотеки записались понад 500 юних читачів. До речі серед них є й діти, які тимчасово оселилися на території Вінницької громади.

 

Попередня публікаціяМогилів-Подільські прикордонники отримали необхідне обладнання і матеріали
Наступна публікаціяВелодоріжки, відеонагляд та нова дорога. У Вінниці триває реконструкція вулиці Якова Шепеля