У Хижинцях Вінницького району відкрилась поліцейська станція. Це 45 поліцейська станція на Вінниччині та друга у цьому місяці, яка розпочала свою роботу в межах реалізації проєкту «Поліцейський офіцер громади». Також двоє поліцейських офіцерів громади отримали службові автомобілі Renault Duster, придбаних Міністерством внутрішніх справ та Національною поліцією України.

Про це повідомляють в поліції Вінниччини.

8 червня на відкритті станції були присутні начальник Головного управління Національної поліції у Вінницькій області Іван Іщенко, очільник територіальної громади Богдан Августович та місцеві мешканці.

Поліцейська станція обслуговуватиме 13 сіл, де проживає одинадцять тисяч людей. Приміщення станції обладнане всім необхідним для роботи поліцейських офіцерів громади та їх відпочинку. Це результат спільних зусиль поліції та громади.

За підтримки місцевого самоврядування придбано 42 сучасні камери відеоспостереження з новими технологіями, які інтегровані до системи відеонагляду підрозділів Головного управління Нацполіції області.

З відкриттям станції покращиться якість надання поліцейських послуг мешканцям Лука-Мелешківської територіальної громади. Тут працюватимуть два поліцейських офіцери громади. Капітан поліції Олексій Китайський та старший лейтенант поліції Віктор Ціховський після успішного навчання вже приступили до роботи.

Відсьогодні в 16 територіальних громадах Вінницького району функціонують шістнадцять поліцейських станцій та успішно працює двадцять п’ять поліцейських офіцерів громад, які користуються авторитетом в громаді та дбають про безпеку її мешканців.

Звертаючись до присутніх Іван Іщенко зазначив, що завдяки спільним зусиллям органів місцевого самоврядування та Національної поліції, проєкт «Поліцейський офіцер громади» швидко та успішно впроваджується на Вінниччині. Адже всі зацікавлені, щоб люди жили в безпеці та на території регіону панував правопорядок.

“Навіть під час воєнного стану ми будемо продовжувати створювати заходи безпеки для людей, аби вони почували себе захищеними” – зазначив очільник поліції у Вінницькій області

Безпековий проєкт «Поліцейський офіцер громади є допомогою населенню, яке проживає в громадах. Спільно з органами виконавчої влади, місцевого самоврядування ми створюємо комфортні умови для людей, покращуємо якість поліцейського сервісу.

Поліцейські Вінниччини продовжують працювати в посиленому режимі, оберігати та захищати громадян.

Попередня публікаціяНа Вінниччині аграрії зберуть 150 мільйонів на закупівлю техніки для ЗСУ
Наступна публікаціяНа Вінниччині правоохоронці затримали телефонного шахрая, який ошукав 76-річну жінку на понад мільйон гривень