2 червня в селі Кожухів Хмільницької територіальної громади відкрили нову поліцейську станцію. Проєкт «Поліцейський офіцер громади» створений для того, аби кожен громадянин почував себе в безпеці.

Попри воєнний час, ми відновили впровадження даного проєкту на території Вінниччини для посилення поліцейської присутності у громаді, підтримки і захисту населення. Громада, поліція і місцеві органи влади – це єдиний кулак, який працюватиме злагоджено.

«Хочу подякувати керівництву громади за всебічну підтримку нашого проєкту. Зі свого боку хочу запевнити, що поліція Вінниччини виконає усі узяті на себе зобов’язання задля створення спільного безпекового простору.», – зазначив очільник поліції у Вінницькій області Іван Іщенко.

Для даної громади Національною поліцією України підготовлено три поліцейських офіцерів громади. Поліцейську станцію в Кожухові буде обслуговувати один офіцер, який завершив навчання 24.12.2021. Поліцейська станція обслуговуватиме 12 населених пунктів, де проживає близько шести тисяч людей.

Для оперативної роботи офіцерів територіальна громада придбала два службових автомобілі, один – Національна поліція України. Станція обладнана комфортним для звернень громадян приміщенням, технікою та усім необхідним для якісного надання поліцейських послуг.

Щоб краще орієнтуватися у потребах людей та негайно реагувати на їхні звернення, поліцейський офіцер проживатиме на території обслуговування та буде доступним для громадян цілодобово.

До основних обов’язків поліцейського офіцера громади належать підтримання публічного порядку, протидія і запобігання вчиненню правопорушень та превентивна робота.

Оцінювати діяльність поліцейського офіцера громади будуть самі мешканці.

Нагадаємо, що проєкт «Поліцейський офіцер громади» реалізується Головним управлінням Національної поліції у Вінницькій області спільно з територіальними громадами, з якими підписано відповідні меморандуми про співпрацю.

Поліцейські Вінниччини продовжують працювати в посиленому режимі, оберігати та захищати громадян.

 

Попередня публікаціяУ Вінниці відбулось онлайн свято останнього дзвоника
Наступна публікаціяУ Вінницькому краєзнавчому музеї відбувся майстер-клас з витинанки. Відео