У Подільському зоопарку відбувся день відкритих дверей. Відео

Акцію для вінницьких дітлахів від о до 18 років влаштували до Дня захисту дітей в Подільському зоопарку. В цей день для дітей відвідини зоопарку та Дінопарку були безкоштовними.

В зоопарку відбувся справжній аншлаг, дорослі й малі відвідувачі радо спілкувались з тваринами та пригощали їх смаколиками здебільшого овочами та фруктами.

Справжніми зірками стали поні, які давали себе погладити й почухати. З посмішкою позував малечі білосніжний вовк, а ведмідь красувався проходжаючись просторим вольєром. Окремим шоу були пелікани, які витанцьовували в парі, а кізочки та вівці бігли до дітей і випрошували смаколики.

В Дінопарку величезні динозаври рухались і викликали захоплення у маленьких відвідувачів. Ця локація стала найбільш привабливою для фотосесій та селфі. Найбільше радості викликала в дітей можливість усе помацати та залізти верхи на деяких динозаврів, де це було передбачено.

Більше дивіться в сюжеті та на світлинах.

Попередня публікаціяУ Вінниці PIROGOV SKY в липні розпочне концертний сезон піснями Кузьми і гурту Скрябін
Наступна публікаціяУ Вінниці діти танцювали, грали в бадмінтон та малювали на спортивно-розважальному заході «Здоровим бути здорово!»