Грабіжника, який заволодів мобільним телефоном, патрульні поліцейські затримали відразу після вчинення злочину. За вчинення грабежу в умовах воєнного стану правопорушнику загрожує до 10 років позбавлення волі.

За словами начальника Відділення поліції № 1 Вінницького районного управління поліції Ігоря Сандула, 23 травня до поліції надійшло повідомлення від 71-річної вінничанки про те, що знайомий побив її та заволодів телефоном.

На місце події одразу виїхали працівники патрульної поліції та слідчо-оперативна група територіального підрозділу поліції. Грабіжника поліцейські затримали у будинку, в якому проживають він та потерпіла.

Як з’ясувалось, 40-річний чоловік пограбував потерпілу за місцем її проживання. Перебуваючи напідпитку через незачинені двері зловмисник зайшов до квартири жінки й,  вдаривши її декілька разів по голові,  забрав у неї мобільний телефон.

Речовий доказ у правопорушника вилучено.

Підозрюваний раніше не притягувався до кримінальної відповідальності.

Чоловіка затримано у процесуальному порядку та поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

Наразі вирішується питання щодо повідомлення зловмиснику про підозру та обрання йому запобіжного заходу.

Слідством розпочато провадження за ч. 4 ст. 186 Кримінального кодексу України (Грабіж). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на термін до 10 років, повідомляють в поліції Вінниччини.

Попередня публікаціяНа Вінниччині 18 спортсменів отримають стипендію за перемоги
Наступна публікаціяВінницький Центр реабілітації «Гармонія» організовує зустрічі на свіжому повітрі для людей з інвалідністю