Центр підліткових клубів за місцем проживання на постійній основі проводить різні майстер-класи для дітей переселенців. Нещодавно хлопчики та дівчатка виготовили квіти з паперу, які згодом подарували своїм матусям та бабусям.

«Такі маленькі й красиві подарунки підіймають настрій не тільки дітям, а й близьким які отримують ці вироби. Окрім майстер-класів, наші викладачі проводять активні розваги. Також під час ігор хлопчики та дівчатка розповідають про себе та знайомляться з іншими учасниками майстер-класів. Й обирають своїх улюблених героїв з картинок», – зазначає директор мережі КЗ “Центр підліткових клубів за місцем проживання” Дмитро Мира.

Також діти-переселенці отримують солодкі подарунки.

Нагадаємо, що для маленьких вінничан Центри відновили роботу у живому форматі, й також продовжують займатись онлайн. У разі повітряної тривоги діти, разом з педагогом, перебуватимуть в укриттях, а по її завершенні заняття продовжаться.

Попередня публікація«Мафія», лекції з виживання, розмови з психологом та перегляд кінострічки в «LEVEL 80» у Вінниці. Анонс на тиждень
Наступна публікаціяНа Вінниччині в пожежі загинула 87-річна жінка