З Вінниччини водій-гвардієць під обстрілами доставляв побратимам їжу та боєприпаси. Про це повідомляють у Національна гвардія України.

Півтора року тому Олексій став до лав однієї з військових частин Вінниччини Національної гвардії України. 23-річний хлопець вирушив на війну і під мінометними обстрілами возив побратимами боєприпаси та їжу.
Хлопець все життя любив працювати із механізмами та автомобілями. Тому вирішив спробувати свої сили на захисті рідної держави – стати військовим водієм і вступив до лав Нацгвардії України та відслужити строкову службу. За короткий термін служби Олексій здобув репутацію сумлінного і відповідального воїна.
Техніка гвардійця неодноразово потрапляла під ворожі обстріли, з яких він вчасно та швидко доставляв провізію та боєприпаси. “Завдань було багато та з постійним ризиком для життя. Я доставляв своїм побратимам вдень та вночі їжу і боєприпаси. Під час активних бойових дій це було ще важче. Під ворожими мінометними обстрілами приходилося “залітати” на позиції, швидко розвантажуватися, і так декілька разів.
Але, попри великі ризики, я мав доставляти боєприпаси, адже окрім мене ніхто б це не зробив. Так, спочатку було трохи страшно і я думаю, в цьому нічого такого немає.
Однак, страх швидко минає, коли ти розумієш, що твоя швидкість та оперативність може врятувати побратимів й дасть змогу краще знищувати ворога”, – розповів військовий.
Попередня публікаціяВінниччина стала багатшою ще на одного сторічного ювіляра
Наступна публікаціяІрина Борзова: Україна вдячна Польщі та її народу за потужну підтримку