Реконструкція котельні по вулиці К. Широцького, 10 шляхом заміни обладнання та устаткування було заплановано реалізувати у два етапи.

Про це повідомляють в КП ВМР «Вінницяміськтеплоенерго»

Перший етап було виконано у міжопалювальний період у 2021 році, були замінені котлоагрегати, насоси рециркуляції та інше енергетичне обладнання.

Наразі розпочато роботи по реалізації другого етапу, в рамках якого передбачено реконструкцію решти обладнання, яке вичерпало свій строк експлуатації.

Дана реконструкція дасть можливість надавати сталу та якісну послугу з постачання теплової енергії та з постачання гарячої води на будинки споживачів, які отримують такі послуги від даної котельні та досягнути кращих показників енергоефективності.

Наразі на котельні по вулиці Широцького, 10 будуть проводитись роботи із заміни допоміжного обладнання та устаткування котельні. Тому тимчасово, з 17 травня  по 31 серпня 2022 року,  буде призупинено послугу з постачання гарячої води на будинки споживачів за адресами:
– вул. Широцького, 8,10,18;
– вул. Д. Нечая, 63а, 67,77.

«Виконання даних робіт не можливе без тимчасового призупинення послуги з гарячого водопостачання на будинки споживачів. Перепрошуємо за тимчасові незручності та будемо вдячні за розуміння», – зазначають тепловики.

 

Попередня публікаціяДе та коли на Вінниччині складатимуть НМТ
Наступна публікаціяДо Дня вишиванки у Вінниці відбудеться показ документальної стрічки «Спадок нації»