На території індустріального парку будівельники відновили фундаментні роботи та здійснюють будівництво тимчасового залізобетонного укриття заводу «Вінтер спорт» для безпеки під час повітряних тривог. До кінця червня цього року планують закінчити влаштування фундаментів. Про це повідомив на своїй сторінці у Фейсбук заступник Вінницького міського голови Андрій Очеретний.

«Відповідно до проекту, будівля заводу складатиметься із виробничих та складських приміщень, адміністративно-побутового корпусу, швейного цеху. У виробничому корпусі розмістять цехи з виготовлення лиж, черевиків та кріплень, а також склади сировини та готової продукції», – сказав Андрій Очеретний.

За його словами, загальна площа виробничих приміщень становитиме 43 тис. кв. м. Очікується, що цей завод буде одним з найбільших заводів компанії у світі та забезпечить роботою понад 1200 вінничан.

“У створення виробничих, адміністративних та складських приміщень компанія планує вкласти близько 80 млн євро. Ми робимо все можливе, щоб Вінниця і надалі була надійним містом-партнером з привабливим бізнес-кліматом. Зараз як ніколи треба докладати максимум зусиль для відновлення роботи бізнесу в усіх можливих формах», – додав Андрій Очеретний.

 

Попередня публікаціяУ Вінниці в п’ятницю відбудеться прибирання малої річки Тяжилівка
Наступна публікаціяУ Вінниці працюють дитячі садочки, які умови відвідування у воєнний час