27 квітня поліцейський сектору дізнання Вінницького районного управління поліції Анатолій Майченко під час патрулювання Вінниці спільно з працівниками Нацгвардії врятував дівчину, яка хотіла вкоротити собі вік, вистрибнувши з балкона квартири на четвертому поверсі.

Близько 22.20 год. під час патрулювання вулиці Князів Коріатовичів майор поліції Анатолій Майченко помітив дівчину, яка сиділа на зовнішньому підвіконні балкону, спустивши ноги вниз. Поліцейський одразу заговорив з нею, аби вмовити не робити необдуманого вчинку.

Дівчина розповіла, що вона втомилась і більше не хоче жити. Після цього вона стала на металеву конструкцію балкону, щоб стрибнути, але поліцейський зупинив її розмовою, а нацгвардійцю, з яким ніс службу, наказав йти до неї у квартиру. На щастя, вхідні двері були незамкнені. Поки поліцейський вмовляв дівчину не стрибати, його напарник схопив її та затягнув через поруччя балкону у квартиру.

Дівчину, яка знаходилась під дією алкогольного енергетичного напою, її рятівники передали лікарям швидкої допомоги, повідомляють в поліції Вінниччини.

 

Попередня публікаціяУкраїнська музика підкорює світ. Серія публікацій «Українська культура під час війни»
Наступна публікаціяНа Вінниччині розслідують справу про приховування доказів збиття Boeing 777-200ER Malaysia Airlines