МКП «Адміністративно-технічний центр» звертається до автовласників: не паркувати машини на місцях невпорядкованих розкопок або поблизу них.

«На жаль, такі ситуації трапляються досить часто. Свіжий приклад: ремонтники облводоканалу вчора мали асфальтувати завершену розкопку в середмісті, на вул. Грушевського. Але не змогли до неї підступитись, бо ця ділянка була заставлена автівками. Такі ж випадки часто мають місце і у бригад інших підприємств, які виконують ці роботи, – говорить начальник МКП «АТЦ» Віталій Козак. – Тому наполегливо просимо власників машин не паркуватись на місцях аварійних розкопок або біля них, щоб ремонтні бригади могли виконати свою роботу. Яка в тому числі сприяє і безпеці дорожнього руху. Або хоча б лишайте номер мобільного, щоб можна було вас набрати, аби ви відігнали авто».

Сьогодні, 29 квітня, «Вінницяоблводоканал» буде відновлювати асфальтобетонне покриття на завершених розкопках на ділянках вулиць Київська та Станіславського, а також 1-му пров. Київському. Крім того, планується асфальтування біля люків колодязів на Замості. Інші бригади ліквідовуватимуть аварійні ситуації на вулицях 600-річчя, Андрія Первозванного та Довженка.

Енергетики «Вінницьких МЕМ» сьогодні працюють на вулиці Острозького та Барському шосе по виконанню робіт через пошкодження кабельних ліній.

Віталій Козак додає, що ремонтники КП «Вінницямісьтеплоенерго» вчора проводили аварійні роботи на вулицях Порика, Чайковського, Келецькій, проспекті Коцюбинського. Та відновили асфальтобетонне покриття на місці розкопки в одному з дворів багатоповерхової забудови на вул. Довженка. А сьогодні працюють на вулицях Генерала Арабея та Максимовича, де мають відновити асфальт на 4-х ділянках.

Попередня публікаціяНа Вінниччині нетверезий водій намагався відкупитись від поліцейських. Відео
Наступна публікаціяНімецькі лікарі передали допомогу для вінницьких військових