Завтра, 26 квітня, розпочнеться прийом документів до першого класу у заклади освіти Вінницької міської територіальної громади. Один з батьків дитини має прийти до навчального закладу з паспортом та написати заяву на зарахування до школи. До неї потрібно додати копію свідоцтва про народження дитини та медичну довідку. Прийом документів триватиме по 31 травня включно.

З 26 квітня по 31 травня включно у Вінницькій громаді триватиме прийом документів на зарахування дітей до перших класів загальноосвітніх навчальних закладів. Першочергове право на зарахування до школи мають діти з підтвердженим документально проживанням на території обслуговування обраного закладу освіти. В тому числі й діти – вимушені внутрішні переселенці, які офіційно зареєстровані на території громади (у батьків мають бути довідки внутрішньо переміщених осіб). Також першочергово зараховуються діти, брати та/або сестри яких здобувають освіту у цьому закладі. Правом першочергового зарахування користуються і діти працівників закладу освіти.

«Подача документів здійснюється за гнучким графіком з урахуванням вимог воєнного стану в країні. Визначити зручний для себе час і спосіб подачі документів можна, скориставшись інформацією, яка розміщена на сайті кожного вінницького закладу загальної середньої освіти. Там є контакти, за якими можна зв’язатись з відповідальними особами і отримати детальну консультацію», – зазначає директорка департаменту освіти міської ради Оксана Яценко.

Для зарахування необхідно подати заяву, копію свідоцтва про народження дитини, підтвердити місце проживання дитини за територією обслуговування обраного закладу. Медична довідка за формою первинної облікової документації 086-1/о надається до початку навчального року.

До 1 червня 2022 року керівником видається наказ про першочергове зарахування до першого класу. Після 15 червня здійснюється зарахування на вільні місця.

Попередня публікаціяНа Вінниччині ще одна парафія вийшла з московського патріархату
Наступна публікаціяДівчина піаністка з Вінниці виступила в Австрії на підтримку України