У Вінниці лікарня швидкої допомоги отримала допомогу з Німеччини. Про це повідомляє Вінницька міська рада.

Днями до лікарні ШМД прибула гуманітарна допомога з-за кордону. Збір організував уродженець Вінниччини Павло Михайлов, який майже 20 років живе у Німеччині. В переддень військового вторгнення російських військ в Україну приїхав на батьківщину у справах. Відтоді чоловік разом з рідними та волонтерами організовує доставку гуманітарних вантажів для рідної Вінниці.
«Загалом до Вінниці ми вже доставили 7 вантажівок з гуманітарною допомогою. Що стосується лікарні ШМД, то в цій лікарні працював мій дідусь, батько і дядько. Тому для мене ця допомога має символічне значення. До медзакладу ми привезли тридцять лікарняних ліжок з ортопедичними матрацами, медичні тумбочки, чотири апарати ШВЛ та апарат для ультразвукових досліджень. Також доставили необхідні медикаменти. Дуже круто, що місто розвивається, і тут з’являються лікарні європейського рівня. Ми і надалі працюватимемо і допомагатимемо не лише Вінниці, а й всій Україні», – розповідає Павло Михайлов.

Мультифункціональні ліжка з ортопедичними матрацами, медичні тумбочки, чотири апарати ШВЛ та апарат для ультразвукових досліджень – все це доставили до вінницької лікарні швидкої медичної допомоги. Уродженець Вінниччини передав землякам чергову гуманітарну допомогу з Німеччини. Сьогодні, 22 квітня, Вінницький міський голова Сергій Моргунов спільно з меценатом Павлом Михайловим відвідали лікарню ШМД, поспілкувались з пацієнтами та медичним персоналом.

Попередня публікаціяУ Вінниці планетарій проводить безкоштовні програми для усіх переселенців
Наступна публікаціяУ Вінницю доставили благодатний вогонь з Єрусаліму, його підтримуватимуть до Вознесіння