«Наша Ряба» запустила дитяче харчування та передає першу партію на благодійність.

Про це повідомили в прес-службі агроіндустріальної компанії МХП.

В умовах війни діти – одна з найнезахищеніших категорій. Навіть у мирний час малюки часто крім базових потреб у безпеці, спокійному сні, одязі потребують спеціального раціону. У нинішній ситуації забезпечити його дітям стає значно складніше.

Щоб у цей непростий час подбати і про найменших споживачів, бренд «Наша Ряба» передає на благодійність всю партію свого нового продукту – дитячого харчування «КОКО» для дітей віком від 6 міс. до 1,5 років.

Ідея випускати дитяче харчування з курочки «Наша ряба» зʼявилася задовго до війни.

Команда інновацій бренду знайшла в Європі завод, який може виготовляти продукт найвищої якості. У березні перша партія «КОКО» була готова і доставлена в Україну. Але в магазини не поїхала.

Компанія вирішила передати всю партію дитячого харчування «КОКО» на благодійність. Для бренду «Наша Ряба» це ще один спосіб підтримати споживачів, зокрема найменших.

Зараз ми передаємо дитяче харчування у Карітас України, Unicef, Фонд Маша, фонд Твоя опора, СОС Дитячі містечка України, Благодійний фонд Євгена Пивоварова.

Залучаємо й благодійний фонд «МХП – Громаді».

Перші партії смачних і натуральних супів-пюре з курки з овочами та гарбузом вже їдуть до діток Чернігівщини, Полтавщини, Сумської та Київської області. Найближчими днями дитяче харчування отримають родини і в інших регіонах України.

Турбота про інших, єдність і добрі справи – це те, що допоможе Україні вистояти і перемогти, – зазначили у компанії.

Як повідомляють ЗМІ, загалом компанією МХП було передано вже понад 4,2 тисячі тонн продукту у 7 областях України.

Фото: сайт «Сегодня», сайт УНН.

Попередня публікаціяУ Вінниці хулігани побили чоловіка після зробленого їм зауваження
Наступна публікаціяНа Вінниччині поліцейські затримали вбивцю сосіда