У Вінниці ОДЮСШ з футболу «Нива» частково поновила тренування просто неба. Про це повідомляють у спільноті «Спортивні новини Вінниччини».

Разом з місцевими хлопцями на зеленому газоні Вінницького національного технічного університету займаються й вимушені переселенці. Про особливості тренувального процесу в умовах військового часу розповів провідний тренер ОДЮСШ «Нива» Юрій Коваль. Він опікується двома групами футболістів – 2011 р.н. і 2016 р.н.

«Ми постійно на зв’язку із президентом ФК «Нива» Артуром Загорульком і спортивним директором клубу Олексієм Свірідою. Вони підтримують нашу ініціативу щодо залучення вимушених переселенців до тренувального процесу. Днями очільники ФК «Нива» подарували нам комплект м’ячів і надали фінансову допомогу для уходу за стадіоном ВНТУ, де ми тренуємося.
Також допомагає представник організації «Дорожній контроль Вінниця» Роман Затайдух. Він звернув увагу на нас учнів однієї із німецьких футбольних шкіл. Вони збирають кошти, аби придбати однакову форму для всієї нашої команди, включаючи переселенців. » – розповідає Юрій Коваль.
Запис на тренування у ОДЮСШ «Нива» 2011 р.н. і 2016 р.н. за телефонами: 096-185-27-70 (Петро Петрович Анісім) і 096-908-77-00 (Юрій Федорович Коваль).
Попередня публікаціяНа Вінниччині рятувальники перед Великоднем нагадали про пожежну безпеку у релігійних закладах
Наступна публікаціяЯк у Вінниці триває реконструкція вулиці Батозької. Фото