З перших днів війни наш медіахолдинг займається не тільки забезпеченням інформаційної безпеки Вінниччини, а й намагається допомагати вінницьким підприємцям і бізнесу.

Для цього ми започаткували акцію безкоштовної реклами для місцевого бізнесу, який допомагає ЗСУ, правоохоронцям та біженцям. Акція триває.

Подробиці: Вінницький медіахолдинг оголосив про безкоштовну підтримку місцевого бізнесу який допомагає ЗСУ, правоохоронцям та біженцям

І, звісно, намагаємось допомогти нашим захисникам. За цей час, за допомогою власних коштів керівництва холдингу та постійних пожертв наших читачів, нам вдалось забезпечити захисників з різних військових підрозділів пальним, медикаментами, різноманітними засобами захисту, тепловізорами, тощо.

Ми прийняли участь в зборі пожертв інших відомих у Вінниці волонтерів і перерахували кошти на придбання коптерів, позашляховика і допомогли з закупівлею тканини для пошиву військових розгрузок.

Були оплачені й спеціальні військові гаджети. Далеко не про все ми можемо повідомляти і оприлюднювати інформацію.

Сьогодні було доставлено ще один тепловізор в один із спецпідрозділів ЗСУ.

Наші підопічні прислали всім нашим читачам-благодійникам і нашому виданню оригінальну фотоподяку викладену з бойових набоїв.

Засновник і керівник медіахолдингу Микола Філонов
“В першу чергу хочу подякувати нашим захисникам, які ціною власного життя боронять сьогодні на передовій мир і безпеку всіх українців. Окремо від себе і від всіх наших колег хочу особисто подякувати кожному благодійнику, який допомагає нам збирати кошти на допомогу ЗСУ. Дякуємо вам за підтримку і довіру. Вона безцінна!”, – сказав засновник і керівник медіахолдингу Микола Філонов.
Ярослав Пашкевич і благодійниця Дар’я Ахромєєва, яка внесла 140 тисяч грн для закупівлі тепловізорів і ПНБ

Окремо хоче відзначити координатора нашого волонтерського руху, відомого волонтера Ярослава Пашкевича. Він взвали на свої плечі всю логістику, пошук і експертизу гуманітарної допомоги.

Подробиці: Вінницькі журналісти і волонтери об’єднуються, щоб наблизити перемогу

Наразі збір коштів триває!

Потреби наших хлопців: засоби захисту: шоломи, бронежилети, тактичні рукавиці, бортовий позашляховик з подальшим переобладнанням. 

Орієнтовна потреба – 387 000 грн. 

📌Перерахувати на карту:

Картка Приватбанк: 4149 6293 5014 9530 ПІБ отримувача Ф.А.В. (скорочено)

📌Перерахувати на рахунок:

IBAN: UA603052990000026203660802200

Рахунок отримувача: 26203660802200

ЄДРПОУ: 3006809288

📌Криптовалютний гаманець:

Біткоїн: 1MuZ15bQpGa4e4q85ShvDyXH6DAYjC1T2e

Попередня публікаціяУ Писарівці VinSmart Центр запрошує дітей на безкоштовні заняття
Наступна публікаціяУ Вінниці прихистили 5000 дітей-переселенців