По всьому світу проходять різні заходи задля підтримки українців. До таких концертів приєднались і учениці Вінницької дитячої музичної школи №2.

Одна з учениць школи – Анна Кривобока, якій всього 14 років, в м. Грефен (Німеччина) виконала твір «Expirience» на фортепіано.

«У Німеччину я приїхала до хрещеної. Вона і внесла мене в список тих, хто може виступити на благодійному концерті в підтримку України. Після виступу мені ще довго аплодував весь зал, подарували квіти. Нас запитали, куди відправити частину коштів, що зібрали на концерті. Ми переказали їх в одну з лікарень, що на території Вінниці, а інша частина пішла у благодійні фонди», – повідомляє Анна.

А учениця Вінницької дитячої музичної школи №2 Софія Савчук (15 років) виступила у м. Щецин (Польща). Дівчина приїхала зі своїм інструментом – бандурою, що важить 8 кілограмів.

«Я зіграла декілька концертів в Академії мистецтв та в інших музичних школах м. Щецин. Нас дуже гостинно зустрічали. Ми відчули таку атмосферу добра, співучасті, що сльози котились від цього відчуття любові й підтримки. У такий момент хочеться рухатися далі», – говорить Софія.

Директор дитячої музичної школи №2 Віталій Москаленко додав, що він та весь колектив пишається такими ученицями й іншими дітьми, які підтримують культурний фронт України та наш моральний дух.

 

Попередня публікаціяУ Вінниці охоронні фірми продовжують забезпечувати безпеку і охорону під час війни
Наступна публікаціяНа Вінниччині чоловік підірвав гранатою трьох родичів, зловмиснику загрожує довічне