Про що мріють українці після Перемоги. Опитування у Вінниці. Відео

Про що мріють українці після перемоги над окупантами? Саме з таким питанням журналісти Vinnytsia PressPoint звернулись до українців з різних міст та сіл, які зараз живуть у Вінниці.

Для того, щоб легше було пережити війну, уже зараз ми маємо планувати та мріяти про своє майбутнє. Адже ми сильні та обов’язково перейдемо ці випробування, щоб втілити усі свої мрії, мрії сильних, розумних, тендітних і мужніх, різних, але однакових у щирій любові до рідної землі, до своїх близьких і оточуючих, мрії українців.

Сповнене добра відео, адже ми зустріли багато людей з різних міст, опитування зі сльозами та обіймами, адже виявилось що ми усі рідні й прагнемо, думаємо, переживаємо споріднено.

Не усі з ким ми спілкувались погоджувались говорити на камеру, але ось діалог який ми записали без відео:

«Найбільша мрія – мир. Не просто мир – перемога! А після обійняти дружину, яка зараз за кордоном. Обійняти дітей і батьків і всіх друзів і всіх хто допомагає нам сьогодні. Я буду боронити свою землю, щоб ця мрія втілилась, до останньої миті мого життя. Я не відступлю від цієї боротьби. Перемога за нами!», – каже, не на відео, чоловік у формі.

Дивіться відео й обов’язково мрійте:

Журналіст: Катерина Гуфельд

Оператор: Денис Колесник

Попередня публікаціяУ Вінниці ювенальні поліцейські передали допомогу для дітей переселенців
Наступна публікаціяУ Вінниці понад 12 тисяч людей оформили статус переміщених осіб