У Вінниці вимушено переміщених дітей запрошують долучитися до позашкільного дозвілля. Нагадаємо, КЗ “Центр підліткових клубів за місцем проживання” відновив свою роботу на початку тижня. Заняття відбуваються в онлайн-форматі. За допомогою платформи Google Meet, діти можуть вивчати мови, відвідувати майстер-класи та технічні майстерні, незалежно від місця свого перебування. А, головне, усі гуртки є безкоштовними.

Представленні напрями роботи:

англійська мова;

польська мова;

творча майстерня;

авіамоделювання;

технічна майстерня;

ранній розвиток;

дошколярик;

бісероплетіння;

малювання.

Наразі у дітей, які прибули до нашого міста з інших регіонів, є можливість приєднатися до корисного дозвілля.

“Платформа для занять буде відкритою і вони зможуть обрати цікавий для них напрям та навчатися у нас онлайн, а коли ситуація стабілізується – відвідувати звичайні заняття у центрах VinSmart”, – розповів директор КЗ “Центр підліткових клубів за місцем проживання” Дмитро Мира.

Він також повідомив, що з наступного тижня педагоги дитячих клубів проводитимуть творчі зустрічі для дітей, у місцях їхнього тимчасового проживання. Групи формуватимуться за віком і діти зможуть власноруч виготовляти цікаві речі, розвивати свої таланти та з користю проводити час.

“Сьогодні для нас важливо не лише забезпечувати усім необхідним людей, яких війна змусила залишити власні домівки, а й потурбуватися про дітей, які бачили усі її жахіття. Діти залишаються дітьми попри усе, і ми намагаємося їх підтримати”, – розповів директор закладу.

Дізнаватися більше про роботу гуртків та відстежувати новини VinSmart Центру можна за цим посиланням на сторінку.

Нагадаємо, у Вінниці вимушено переміщені діти також мають можливість приєднатись до дистанційного навчання у школах та відвідувати садочки.

Попередня публікаціяУ Вінниці на вокзалі двоє раніше судимих чоловіків скоїли грабіж
Наступна публікаціяУ Вінниці студенти прибрали літнім людям підвал для укриття під час повітряної тривоги