Сьогодні 28-й день Україна запекло опирається навалі орків. Вінниця продовжує допомагати нашим захисникам та містам, які стали жертвами російської агресії. Про це міський голова Сергій Моргунов повідомив у своєму телеграм-каналі.

Очільник Вінниці розповів, що місто заручилось підтримкою міжнародної гуманітарної організації Medair, штаб-квартира якої розташована у Швейцарії. У Вінниці Medair планує відкрити представництво та налагодити роботу щодо допомоги переселенцям.

«Забезпечуємо належний ритм життя міста, зважаючи на воєнний час. Магазини, аптеки, заклади побутового обслуговування населення відкриті. Громадський транспорт та комунальні служби працюють у штатному режимі. У людей є світло, газ, вода, тепло. Місто приводиться в порядок після зими», – каже Сергій Моргунов.

Міський голова наголосив, що наразі пріоритетне завдання – продовольча безпека: спільно з торговельними мережами працюють над безперебійним постачанням найважливіших продуктів.

Також завдяки активній взаємодії з операторами на ринку нафтопродуктів вдається забезпечувати місто пальним.

«Маємо посилювати і економічний фундамент міста та країни. Продовжуємо вести діалог з підприємцями, які вимушено переїжджають і розглядають перспективу «осісти» у Вінниці. Сьогодні потрібно підтримати кожного, хто готовий працювати. Дякую усім за спільну роботу! Ми – сила. Перемога прийде!» – сказав Сергій Моргунов.

Попередня публікаціяУ Вінниці вже можна отримати паспортні послуги
Наступна публікаціяВінницькі учні з 5 по 10 клас можуть безкоштовно навчатись в онлайн школі математики