Сьогодні 26-й день національного спротиву рашистській орді. Місто продовжує функціонувати. Всі служби працюють у штатному режимі. Громадський транспорт вийшов на лінії в повному обсязі. Завдяки спільним зусиллям з бізнесом, налагоджене постачання солі у торговельні мережі міста. Про це у своєму телеграм-каналі та на сторінці у фейсбуці написав Вінницький міський голова Сергій Моргунов.

Очільник міста розповів, що аварійна бригада продовжує ремонтні роботи, щоб відновити тепло та гаряче водопостачання у будинках в районі вулиць Ак. Янгеля, Стеценка, Ширшова. Важливо, що місце пориву визначено і тепловики намагаються оперативно все залагодити.

Також Сергій Моргунов додав, що діти продовжують навчатися дистанційно. Приймають малечу чергові садочки. Крім того, розповів ситуацію щодо наповнення асортименту в магазинах.

«Продовжуємо працювати з мережами, щоб і далі забезпечувати безперебійне постачання товарів першої необхідності. Налагоджуються нові логістичні ланцюги – надходять товари, по яких були тимчасові перебої. Наприклад, сіль вже є у регіональних мережах. Вкотре звертаюсь до підприємців відкривати за можливості свої заклади, щоб люди виходили на роботу. Працююча економіка підтримує життєдіяльність нашого міста, підтримує нашу армію. Це запорука перемоги», – сказав Сергій Моргунов.

Крім того, міський голова зазначив, що гуманітарний хаб «Вінниця» продовжує приймати вантажі з гуманітарною допомогою для біженців та військових. Команда хабу сортує допомогу та формує за потребами нові відправки у різні міста.

«У міському Центрі надання гуманітарної допомоги для переселенців, які зареєструвалися у нашій громаді, люди можуть отримати продовольчі набори, необхідний одяг, засоби гігієни, медикаменти. Алгоритм налагоджений – з людьми постійно на зв’язку працівники наших соцслужб. Дякую усім, хто сьогодні працює для Вінниці, на підсилення тероборони, хто допомагає усій Україні. Ми вистоїмо. Бо правда за нами. Слава Україні!», – каже Сергій Моргунов.

Попередня публікаціяУ Вінниці зареєструвались 1817 людей, які виїхали з територій, де ведуться бойові дії
Наступна публікаціяУ Калинівці що на Вінниччині прийняли майже тисячу евакуйованих