У місті поступово відновлюють роботу підприємства, магазини працюють з 08:00 до 20:00, на лінії вийшло більше громадського транспорту. Про це розповів міський голова Сергій Моргунов під час вечірнього звернення, 16 березня.

Міський голова повідомив, що у Вінниці починає працювати Офіс Управління ООН з координації гуманітарних справ.

«Сьогодні обговорили з представниками ООН нашу подальшу взаємодію. В тому числі – щодо можливості створення під егідою ООН гуманітарного хабу. Сформували гуманітарні вантажі для Харкова, Дніпра, Полтави, а також громад нашої області, де багато біженців», – зазначив Сергій Моргунов.

Очільник Вінниці сьогодні відвідав одне з підприємств переробної галузі, яке відновило свою роботу та поспілкувався з колективом.

«Економіка повинна працювати, а люди – отримувати заробітну плату. Нам потрібно налагоджувати виробництво, відновлювати роботу сфери послуг. Повинні працювати торговельні мережі. Відсьогодні магазини працюють з 08:00 до 20:00. З вчорашнього дня комендантська година – з 22.00 до 6.00. Це дає можливість підприємствам раніше розпочинати свою роботу. Тролейбуси, трамваї та автобуси ми сьогодні випустили в повному об’ємі, як було до війни. Маршруток трохи менше, адже багато перевізників працюють над доставкою гуманітарних вантажів, також перевозять біженців», – каже міський голова.

Попередня публікаціяУ Вінниці розпочав роботу Центр надання гуманітарної допомоги
Наступна публікаціяУ Вінниці відбувся онлайн-концерт Анатолія Секретарьова «Пісні в Укритті». Відео