Сьогодні, 11 березня, під час патрулювання міста Вінниці на вулиці Князів Коріатовичів працівники поліції затримали 17-річного учня вінницького професійно-технічного училища, який шляхом закладок в обласному центрі розповсюджував наркотичні засоби. У правопорушника поліцейські вилучили згортки для закладок з наркотичною речовиною.

За словами начальника Вінницького районного управління поліції Віталія Курчика, під час затримання у правопорушника вилучили згортки з наркотичною речовиною, підготовлені для закладок та пристрій для вживання канабісу. Також він показав місця закладок, які вже встиг зробити.

Крім  цього, у затриманого  поліцейські  вилучили мобільний телефон з додатком в  Telegram, де у чат-ботах він позначав місця з закладками для покупців. Вилучені наркотичні речовини направлені на експертизу. Правопорушник затриманий у процесуальному порядку.

Слідством розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст. 307 КК України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). За такий злочин передбачено до 10 років позбавлення волі.

Слідчі готують матеріали про оголошення йому про підозру, а також клопотання до суду про обрання запобіжного заходу – домашнього арешту.

Канал постачання наркотиків та спільники затриманого наразі встановлюються, повідомляють в поліції Вінниччини.

Попередня публікаціяПровокація! Росіяни здійснюють авіаудари по території Білорусі
Наступна публікаціяНа Вінниччині водій кросовера зніс електроопору. Відео