Апарат Вінницької обласної прокуратури та окружні прокуратури Вінницької області продовжують роботу в умовах війни.

Органи прокуратури виконують свої функціональні обов’язки, визначені Конституцією України, у координації з іншими органами правоохоронної системи та військовою адміністрацією.

На сьогодні головні зусилля прокурорів зосереджені на документуванні злочинів, пов’язаних із воєнним конфліктом та збройною агресією Російської Федерації. Відповідно до процедури, вносяться відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань, проводяться необхідні першочергові слідчі дії, збирається фото-, відеобаза та інші докази.

Закликаємо громадян дбати про власну безпеку, допомагати правоохоронним та військовим органам з тим, аби згодом винні у злочинах були покарані.

Про злочини, пов’язані з воєнним конфліктом та збройною агресією РФ, можна цілодобово повідомляти на телефони «гарячої лінії»:

– Вінницької обласної прокуратури: (0432) 67-15-67

– Офісу Генерального прокурора: (044) 280-00-16; +(380) 68-040-76-34 (Viber, WhatsApp, Telegram); електронна пошта: conflict@gp.gov.ua.

З вірою в перемогу!

Слава Україні!

Повідомляє пресслужба Вінницької обласної прокуратури.

 

Попередня публікаціяНа Вінниччині центри надання адмінпослуг перетворились в пункти допомоги, звернутись можна через чатбот
Наступна публікаціяУ Вінниці працює міський територіальний центр соціального обслуговування