Через реконструкцію магістрального водогону по вулиці Пирогова, задля забезпечення курсування міського транспорту та підтримання пропускної здатності цієї ділянки, змінили організацію дорожнього руху.

За повідомленням на фейсбук-сторінці Департаменту енергетики, транспорту та зв’язку ВМР, роботи тривають від перехрестя з вулицею Келецькою до перехрестя з вулицею Данила Галицького. На цій ділянці замінюють приблизно 100 метрів трубопроводу.

Щоб забезпечити рух міського транспорту та підтримання пропускної здатності  ділянки змінили організацію дорожнього руху: перенесли два світлофорні об’єкти (транспортний і пішохідний) та встановили відповідні тимчасові знаки про проведення робіт. Для руху автомобілів залишили дві смуги – по одній в кожний бік.

“Для організації роботи тролейбусів, які курсують по вулиці Пирогова, ми передбачили зміщення контактної мережі ближче до осі проїзної частини. Також ми перенесли тролейбусну зупинку, яка знаходиться поруч з ділянкою, на якій проводяться роботи нижче по вулиці Пирогова у напрямку електромережі, щоб забезпечити зручність та безпеку вінничан під час посадки та висадки з муніципального транспорту”, – каже начальник служби експлуатації КП “Вінницька транспортна компанія” Микола Завірюха.

Попередня публікаціяНа Вінниччині під колесами автомобіля загинув 27-річний чоловік
Наступна публікаціяУ Вінниці опублікували малюнки півфіналістів конкурсу «Рідна Вінничино моя – бережімо тебе». Фото